FOTO Percheziții în județul Călărași la persoane bănuite de operațiuni ilicite cu tutun

Percheziții în județul Călărași la persoane bănuite de operațiuni ilicite cu tutun

Polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat șase percheziții domiciliare, pe raza județului Călărași, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi comercializat în mod ilegal tutun.

Potrivit IPJ Călărași, mai multe persoane ar fi desfășurat activități infracționale în județul Călărași, respectiv activități de achiziționare și comercializare a produselor din tutun. Ca urmare a perchezițiilor efectuate, polițiștii au indisponibilizat 469 de kg de tutun mărunțit și 874 de kg de tutun frunze, valoarea totală a tutunului fiind de 524.485 de lei. De asemenea, a fost indisponibilizată o instalație artizanală neautorizată de prelucrare a tutunului și suma de 44.750 de lei.

La activități au participat și polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași, Serviciului Criminalistic și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*