FOTO Persoană rănită în urma unui accident rutier, la Tămădău Mare. Autoturismul în care se afla a acroșat un disc de tractor

Accident rutier la Tămădău Mare. FOTO ISU Călărași
Accident rutier la Tămădău Mare. FOTO ISU Călărași

Un accident rutier a fost înregistrat pe 10 octombrie în localitatea călărășeană Tămădău Mare.

Pompierii militari de la ISU Călărași au fost solicitați să intervină după ce un autoturism Opel înmatriculat în București a acroșat un disc de tractor lăsat pe marginea drumului.

Viteza mare a șoferului a făcut ca partea frontală a mașinii să fie distrusă complet. O singură persoană a fost rănită și, din fericire, viața acesteia nu este în pericol. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital.

Potrivit polițiștilor, victima este un bărbat de 20 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*