FOTO Pompierii călărășeni au fost prezenți pe malul Borcei, la Bobotează

Pompierii călărășeni au fost prezenți pe malul Borcei, la Bobotează. FOTO ISU Călărași

Pompierii militari călărășeni au asigurat joi, 6 ianuarie, alături de celelalte forțe de intervenție și structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, desfășurarea în bune condiții a tuturor manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Bobotezei la Călărași.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. „Barbu Știrbei” al județului Călărași, plutonier adjutant șef Ștefan-Ovidiu Tătăranu, pompierii călărășeni au avut mai multe echipaje pregătite să intervină pentru acordarea primul ajutor, atât pe apă cu ambarcațiuni, cât și pe uscat. Din fericire, nu a fost nevoie de data aceasta de intervenția echipajelor de salvatori.

ISU Călărași, alături de celelalte forțe de intervenție și structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, a asigurat măsuri pentru buna desfășurare a Bobotezei în localitățile Călărași, Roseți, Borcea, Unirea și Jegălia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*