FOTO SC Drumuri și Poduri SA Călărași a finalizat lucrările pe DJ304 Făurei – Zimbru și pe DJ306 Ceacu – Floroaica

FOTO SC Drumuri și Poduri SA Călărași

SC Drumuri și Poduri SA Călărași a anunțat finalizarea lucrărilor pe DJ304 Făurei – Zimbru și pe DJ306 Ceacu – Floroaica.

Astfel, pe DJ304 între localitățile Făurei și Zimbru au fost efectuate lucrări de plombare, preluare la cotă și turnare covor asfaltic pe o distanță de 1,6 kilometri.

“Pe DJ 306 între localitățile Ceacu și Floroaica au fost efectuate lucrări de întreținere prin plombări și preluări la cotă pe o distanță de 12 kilometri și a fost turnat covor asfaltic pe distanță de 1 km între km 5+600 – 6+600”, au declarat reprezentanții SC Drumuri și Poduri SA Călărași.

Ei au mai spus că preluări la cote înseamnă că de la axul drumului spre acostament stânga sau dreapta este turnat asfalt întotdeauna cu o diferență pentru scurgerea apelor.

De asemenea, SC Drumuri și Poduri SA Călărași a mai început pregătirea pentru a așterne asfalt și pe DJ307A în comuna Vlad Țepeș, pe DJ 306 între Cuza Vodă și Floroaica și pe DJ 301, iar aceste lucrări urmează să fie finalizate până la finalul lunii aprilie.

SC Drumuri și Poduri SA Călărași intervine și pe DJ100 Fundeni – Frumușani. Aici lucrările au început în luna octombrie a anului trecut, a fost așternut asfaltul, iar până la sfârșitul acestei luni vor fi executate marcajele rutiere.

Totodată, vor continua reparațiile pe drumurile județene prin plombare, montare de indicatoare, marcaje rutiere și cosire vegetație.

SC Drumuri și Poduri SA Călărași urează cititorilor CLnews Un Paște Fericit alături de cei dragi!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*