FOTO SC Drumuri și Poduri SA Călărași finalizează cu succes lucrările de reabilitare a unui tronson important din DN 4, din Oltenița

SC Drumuri și Poduri SA Călărași finalizează cu succes lucrările de reabilitare a unui tronson important din DN 4, din Oltenița

SC Drumuri și Poduri SA Călărași a anunțat finalizarea unei etape importante din planul său de modernizare a infrastructurii rutiere din regiune. Echipa specializată a companiei a realizat cu succes lucrările de reabilitare a unui tronson crucial de aproape doi kilometri de drum din municipiul Oltenița.

Proiectul de execuție a lucrărilor de reparații a vizat segmentul DN 4, îmbrăcăminte bituminoasă ușoară, între kilometrul 0+000 (intrare în localitate) și kilometrul 1+818 (strada Argeșului). Procesul a implicat multiple intervenții menite să asigure o infrastructură rutieră modernă, sigură și confortabilă pentru comunitatea locală și pentru cei ce tranzitează regiunea.

Echipele societății au început cu frezarea drumului vechi, eliminând astfel imperfecțiunile și creând condiții optime pentru următoarele etape. De asemenea, au fost înlocuite capacele de canal și ridicate la cotă, asigurând astfel o funcționalitate mai bună și prevenind eventualele probleme viitoare. În cadrul proiectului, au fost acoperite denivelările cu un strat de binder, îmbunătățind astfel confortul și siguranța circulației rutiere. Această intervenție esențială a asigurat un fundament solid și uniform pentru etapa următoare a lucrărilor de reabilitare.

În viitorul apropiat, echipele vor asigura așternerea noului covor asfaltic, care va reda străzii un aspect proaspăt și modern. Acest pas final va consolida infrastructura drumului și va oferi șoferilor o experiență de conducere îmbunătățită și mai plăcută.

SC Drumuri și Poduri SA Călărași s-a înființat în anul 1997, în baza Hotărârii nr. 55 din 31.10.1997 și Hotărârii nr. 10/30.03.1998 al Consiliului Judeţean Călărași și are ca domenii de activitate executarea lucrărilor de reparații drumuri județene și comunale, covoare bituminoase, lucrări de asfaltare, pietruire drumuri de pământ, modernizare străzi, producerea și comercializarea de mixturi asfaltice, prestarea de servicii cu utilaje și mijloace de transport auto. Domeniul principal de activitate este construcția, întreținerea, repararea, modernizarea drumurilor și podurilor și servicii de deszăpezire pe timp de iarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*