FOTO Un bărbat și un adolescent, răniți într-un accident rutier petrecut în localitatea Gălbinași

Accident rutier în localitatea Gălbinaşi. FOTO: ISU Călărași

Salvatorii călărășeni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de luni, 14 noiembrie, în sprijinul victimelor unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, petrecut pe raza localității Gălbinași.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, la evenimentul rutier s-au deplasat, de urgență, o autospecială de descarcerare și o autospecială SMURD, din cadrul Gărzii de intervenție Budești, precum și o autospecială de la Serviciul Județean de Ambulanță. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost identificate două victime cu traumatisme ușoare, fiind conștiente.

„Doar două persoane au necesitat îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD și a reprezentaților Serviciului Județean de Ambulanță”, au transmis reprezentații ISU Călărași.

Echipajul SMURD Budești a preluat o victimă, un bărbat în vârstă de 42 de ani, pe care au transportat-o la Spitalul Sfântul Pantelimon, iar echipajul SAJ a preluat un adolescent, în vârstă de aproximativ 16 ani, pe care l-au transportat la spitalul Budimex din Capitală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*