FOTO VIDEO Administratorul Bazinului de înot didactic din Călărași face noi precizări privind desfășurarea activităților în cadrul acestuia

Noi precizări cu privire la desfășurarea activităților în cadrul Bazinului de înot didactic. FOTO Primăria Călărași

Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ (SPCTAFL), în calitate de administrator al Bazinului de înot didactic, face noi precizări cu privire la desfășurarea activităților în cadrul acestuia.

Astfel, potrivit Primăriei Călărași, în intervalul orar 08.00 – 16.00 la Bazinul de înot didactic își desfășoară activitatea Clubul Sportiv Școlar, în baza protocolului de colaborare cu SPCTAFL. Programările orare și grupele de elevi sunt stabilite de CSS Călărași, în funcție de programa școlară sportivă aprobată:

  • CSS Călărași oferă ședințe de recuperare fizică și inițiere înot, ca program sportiv complementar sau dedicat, pentru toate disciplinele sportive autorizate în cadrul clubului (canotaj, atletism, baseball, înot, etc);
  • Copiii și elevii care nu sunt înscriși (legitimați) la CSS Călărași, dar care doresc să urmeze cursuri de inițiere înot vor achiziționa abonament de acces la Bazinul de înot didactic de la sediul SPCTAFL și vor contacta unul din antrenorii de înot autorizați. Condițiile contractuale pentru serviciile de inițiere înot se stabilesc între antrenor și beneficiari. Datele de contact pentru antrenorii de înot se găsesc la sediul SPCTAFL și la Bazinul de înot didactic. Programul lor se desfășoară în funcție de orarul disponibil și de programările lunare prioritare.

Adulții și copiii, inițiați în înot, își pot procura abonamente și își pot desfășura activitatea de luni până vineri, între orele 16.00 – 20.00 și sâmbăta și duminica, între orele 09.00 – 21.00, conform programării de la avizierul Bazinului de înot didactic, respectiv pe zile/ ore/ ședințe.

Accesul în incinta Bazinului de înot didactic se va face organizat la interval de aproximativ o oră, sub îndrumarea personalului SPCTAFL, fără suprapunerea grupelor. Programările se actualizează săptămânal sau lunar, în funcție de contractele încheiate de SPCTAFL și disponibilitățile orare. Accesul se face pe bază de abonamente pentru copii, elevi, studenți (100 lei/ 12 ședințe) și abonamente pentru adulți (200 lei/ 12 ședințe). Valabilitatea abonamentelor este de trei luni de la emitere. Tariful de închiriere pentru persoane juridice este de 300 lei/ oră, în funcție de disponibilitate.

Activitatea la Bazinul de înot didactic se desfășoară în condițiile HG nr.636/09.06.2021 și HCNSU nr. 44/07.07.2021 privind starea de alertă, respectiv la 70 la sută din capacitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*