FOTO VIDEO Marius Dulce și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Călărașiului: “Am reușit să facem lucruri frumoase, schimbăm fața orașului”

Marius Dulce și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al Călărașiului. FOTO Liliana Boioglu

Primarul Marius Dulce și-a depus, astăzi, candidatura, pentru un nou mandat de primar al municipiului Călărași, și a afirmat că împreună cu echipa sa a reușit să facă lucruri frumoase și să schimbe fața orașului.

La evenimentul de depunere a candidaturilor a fost prezent și președintele organizației județene a PSD Călărași, Vasile Iliuță.

“Astăzi, cu echipa municipiului Călărași, am depus candidatura pentru primar al municipiului Călărași – Marius Dulce și echipa de consilieri a municipiului Călărași”, a anunțat Vasile Iliuță, care apoi i-a dat cuvântul lui Marius Dulce.

Actualul primar a spus că are cea mai puternică echipă de consilieri alături de care va continua să schimbe în bine fața orașului.

“Domnul președinte, în primul rând mulțumesc de susținere, mi-ați arătat încă o dată, de câte ori am avut nevoie. Vreau să vă asigur că avem cea mai puternică echipă de consilieri, oameni deosebiți, oameni care au făcut ceva pentru oraș, pentru municipiu și oameni care vor face în continuare pentru municipiu, pentru că, așa cum ați văzut, împreună am reușit să facem lucruri frumoase, schimbăm fața orașului, ne dorim să facem un oraș turistic, un oraș modern, acolo să te simți acasă și să vină copiii noștri acasă”, a afirmat Marius Dulce.

El a explicat și care au fost criteriile în alegerea candidaților PSD care luptă pentru un loc în Consiliul Local.

În primul rând, sunt oameni implicați, oameni care au făcut ceva pentru municipiu, oameni de partid, oamenii care au voturi în spate, oamenii care știu să se implice în comunitate”, a mai spus Marius Dulce.

El s-a referit și la câteva proiecte pe care le are în vedere în următorul mandat.

“Ne dorim să reconstruim faleza din parc, ne dorim un campus pe care să-l facem, să unim mai multe licee și școli în zona Mihai Eminescu, școala 10, Sandu Aldea. Sunt multe lucruri de făcut în Călărași și împreună cu Consiliul Județean cu siguranță vom avea parteneriate.

Deja avem parteneriatele așa cum avem cu promenada, cu portul turistic și împreună acolo trebuie să mai dezvoltăm și alte proiecte. E greu de spus care ar fi o prioritate, Călărașiul are nevoie de foarte multe în acest moment, chiar dacă în acești trei ani jumate am făcut destul de multe, spunem noi, adică, așa cum am spus de fiecare dată, peste 30 de kilometri de infrastructură rutieră, peste 3.000 de locuri de parcare, modernizări de locuri între blocuri, este foarte greu.

Cel mai pretențios proiect a fost modernizarea străzii București. Acum lumea s-a mai liniștit, am asfaltat până la intersecția cu strada Grivița și cu siguranță se va termina și va fi un proiect frumos. Acum am scăpat de această problemă în care lumea nu putea să circule pe București”, a afirmat edilul.

Marius Dulce a avut un mesaj și pentru alegători.

“Aveți încredere în echipa Iliuță – Dulce, în echipa Dulce – Iliuță, pentru că lucrăm pentru comunitate și veniți alături de noi pe 9 iunie”.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*