Georgică Ștefan, noul subprefect al județului Călărași

Georgică Ștefan, noul subprefect al județului Călărași. FOTO USR Călărași

Noul subprefect al județului Călărași va fi Georgică Ștefan, conform propunerii Biroului Județean al USR Călărași.

Biroul Național al USR a validat, în ședința de luni, 22 februarie, propunerile înaintate de filiale pentru funcțiile de prefecți și subprefecți. Astfel, conform propunerii Biroului Județean al USR Călărași, noul subprefect al județului va fi Georgică Ștefan.

Potrivit datelor prezentate de USR Călărași, Georgică Ștefan are 54 de ani, este economist, cu o diplomă de Master în Managementul Sectorului Public și un curs de management public la Institutul Național de Administrație. Lucrează în cadrul ANAF Călărași din 1998, în prezent ocupând funcția de Șef Administrație Adjunct Colectare, având o experiență de peste douăzeci de ani în administrația publică.

„Desemnarea domniei sale pentru funcția de subprefect reprezintă onorarea promisiunii pe care USR Călărași a făcut-o electoratului: vom propune în funcții publice profesioniști validați în domeniile lor de activitate și aleși pe criterii de competență și meritocrație, nu pe criterii politice”, au transmis reprezentanții formațiunii politice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*