Gospodării racordate ilegal la rețeaua de joasă tensiune, descoperite de polițiști în Dragalina

Gospodării racordate ilegal la rețeaua de joasă tensiune, descoperite de polițiști în Dragalina. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii călărășeni au întocmit mai multe dosare penale, în urma unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor de sustragere a energiei electrice desfășurate în comuna Dragalina.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, polițiști, în colaborare cu reprezentanții unei societăți de distribuție a energiei electrice și jandarmi, au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor de sustragere a energiei electrice.

Astfel, în urma activităților desfășurate în teren, au fost depistate opt gospodării racordate ilegal la rețeaua de joasă tensiune, fiind constatate 16 infracțiuni de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentului de măsurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*