Înaintări în grad la Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași

Înaintări în grad la Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași

Pe platoul din incinta sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” al județului Călărași, în prezența comenzii unității și a întregului personal din subordine, într-un cadru festiv și plin de emoție prilejuit de ziua de 1 Decembrie – Ziua Națională a României, cadrele militare care au îndeplinit anumite condiții legale și care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, precum și prin pregătirea profesională și comportare demnă, au fost înaintate în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.

Astfel, un ofițer și patru subofițeri din structurile operative, au fost recompensați cu noile grade militare, după cum urmează:

  • la gradul de colonel: locotenent-colonel Alina Iofcea;
  • la gradul de plutonier adjutant: plutonier major Valentin Rizea, plutonier major Georgian Marin, plutonier major Ionuț-Paul Barbu și plutonier major Viorel Vasilarie.

Tot cu ocazia Zilei Naționale a României, plutonier adjutant Valentin Rizea a fost recompensat și cu „Placheta Inspectoratului General pentru Situații de Urgență” pentru evidențierea în mod deosebit în executarea misiunilor și aprecierea rezultatelor obținute, ca urmare a intervenției efectuată din timpul liber în data de 22 septembrie.

Comanda unității și întreg personalul din subordine i-au felicitat pe cei recompensați și le-au transmis mult succes în continuare, sănătate și putere de muncă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*