INDAGRA2023, descoperă tehnologiile agricole de ultimă generație la cel mai important eveniment de networking agricol din România

INDAGRA2023, evenimentul de top în agricultură, promovează inovațiile digitale pentru un viitor sustenabil

Centrul Expozițional ROMEXPO din România va găzdui, în perioada 25 – 29 octombrie, INDAGRA2023, cel mai important eveniment de networking agricol din țară. Târgul internațional dedicat agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei se anunță a fi o oportunitate deosebită pentru a descoperi și adera la (r)evoluția digitală în agricultură.

Cu un focus deosebit pe tehnologiile viitorului, INDAGRA2023 va pune în prim plan practicile agricole durabile care respectă clima și mediul înconjurător, precum și inovațiile din horticultură, viticultură și zootehnie. Atât companiile de profil din România, cât și cele din străinătate sunt invitate să participe și să-și expună produsele și serviciile.

Evenimentul, în organizarea ROMEXPO, are scopul de a ajuta fermierii să-și gestioneze eficient resursele și să optimizeze activitatea agricolă prin intermediul tehnologiilor moderne. Cu o promovare intensă și comunicare directă cu potențialii clienți, INDAGRA2023 devine o platformă excelentă pentru consolidarea brandurilor de top din industria agricolă.

„INDAGRA2023 promovează practicile agricole durabile care respectă clima şi mediul înconjurător și tehnologiile moderne care ajută fermierii să-și gestioneze eficient resursele și să optimizeze activitatea agricolă. INDAGRA reprezintă o formă excelentă de promovare și de comunicare directă cu potențialii clienți, de aceea strategia companiilor de top include participarea la cel mai mare eveniment de networking agricol din România. Mai mult decât atât, evenimentul oferă oportunitatea de a realiza conexiuni strategice și de a face schimb de know-how cu persoane influente din industrie”, trasmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Programul de vizitare pentru INDAGRA2023 este următorul: între 25 – 28 octombrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 18.00, iar în data de 29 octombrie 2023, între 09.00 – 16.00.

Pentru mai multe detalii despre conceptul ediției de anul acesta și pentru înregistrarea la eveniment, persoanele interesate sunt încurajate să contacteze organizatorii la adresele de e-mail romexpo@romexpo.ro sau mihaela.pane@romexpo.ro. Mai multe informații pot fi găsite și pe site-ul oficial al evenimentului, www.indagra.ro.

Organizatorii au mai anunțat că, în aceeași perioadă, se desfășoară și IndagraFood2023 – Târgul internațional pentru industria alimentară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*