Intervenția jandarmilor călărășeni a salvat viața unui bebeluș răpit de tatăl său, care amenința că îl omoară

Intervenția jandarmilor călărășeni a salvat viața unui bebeluș răpit de tatăl său. FOTO: IJJ Călărași

Jandarmii călărășeni au intervenit prompt și eficient într-un caz de răpire a unui bebeluș în vârstă de opt luni, reușind să salveze copilul nevătămat.

Potrivit IJJ Călărași, incidentul s-a petrecut în seara zilei de joi, 15 iunie, în jurul orei 21.00, când autoritățile au fost alertate cu privire la faptul că un bărbat și-a răpit copilul în vârstă de 8 luni, amenințând că îl omoară.

Echipajele de jandarmi au pornit imediat în căutarea fugarului, care se ascundea în cartierul Obor, și au reușit să-l identifice pe unchiul bebelușului, care a furnizat apoi informații cu privire la locul unde acesta putea fi găsit.

Cu profesionalism și determinare, forțele de ordine l-au imobilizat pe bărbat, asigurând astfel siguranța micuțului. Pruncul în vârstă de opt luni nu a suferit nicio vătămare, fiind într-o stare fizică bună.

După intervenția rapidă a jandarmilor, bebelușul a fost transportat în siguranță la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*