IPJ Călărași recrutează candidați pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne

Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română
Sediul IPJ Călărași. FOTO Poliția Română

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călărași organizează recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie 2023 – februarie 2024, învăţământ cu frecvenţă, astfel:

  1. pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina -1340 de locuri;
  2. pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – 300 locuri.

Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Înscrierea candidaților se realizează exclusiv online, în perioada 18 octombrie – 5 noiembrie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de e-mail resurseumane@cl.politiaromana.ro .

Cererea-tip de înscriere (Anexa nr.1), precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar (Anexa nr. 2) de către Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, se completează de către candidați în mod lizibil, cu majuscule, se semneaza si se transmite exclusiv in format electronic (scanată în format pdf) la adresa de e-mail resurseumane@cl.politiaromana.ro .

Data limită pentru completarea dosarelor de recrutare în volum complet este 24 noiembrie  2023, ora 16.00.

Despre condițiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanței fizice, proba de verificare a cunoștințelor și despre alte neclarități privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție, găsești pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călărași, la secțiunea carieră – Admitere 2023 – Anunț concurs admitere școli posliceale de ordine publică M.A.I. sesiunea octombrie 2023 – februarie 2024.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*