Jandarmi în pregătire la Jandarmeria Călărași

Jandarmi în pregătire la Jandarmeria Călărași. FOTO Jandarmria Călărași

Pentru cei 8 elevi ai școlilor militare de subofițeri jandarmi a început săptămâna aceasta, o nouă etapă în dezvoltarea lor profesională și anume stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.
Pe durata stagiului de practică, viitorii subofițeri vor fi îndrumați de tutori profesionali și vor participa la misiunile unității pentru a pune în aplicare noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs cât şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi mai bine aspectele legate de misiunile specifice armei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*