Jandarmii călărășeni asigură măsurile de ordine și siguranță publică la Târgul de Toamnă

Jandarmii călărășeni asigură măsurile de ordine publică

În perioada 1- 8 septembrie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Călărași, I.S.U. Călărași și Poliția Locală, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentul tradițional Târgul de Toamnă –2022, organizat de autoritățile locale în incinta Oborului din municipiul Călăraşi.

Astfel, jandarmii vor patrula zilnic în apropierea oborului și în zonele limitrofe acestuia și vor acționa cu preponderență pentru prevenirea apariției oricăror incidente, dar și pentru depistarea persoanelor care săvârșesc fapte contravenționale sau penale, în vederea creșterii gradului de siguranță al cetățenilor  și protecţiei participanţilor la acest eveniment.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, jandarmii călărășeni recomandă participanților, următoarele:

– să respecte indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine;

– să nu consume băuturi alcoolice decât în locuri special amenajate;

– să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– să acorde o atenţie sporită modului de păstrare a bunurilor şi obiectelor personale;

– să semnaleze prompt jandarmilor aflați în dispozitiv orice comportament contrar normelor legale de conviețuire socială sau bunelor moravuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*