Județul Călărași se va afla sub cod portocaliu de ploi

Vin ploile în județul Călărași. FOTO ytimg
Avertizare de vreme rea în județul Călărași. FOTO ytimg

Județul Călărași se va afla sub cod galben de ploi, începând de vineri, 2 septembrie, din jurul prânzului și până în dimineața de 3 septembrie.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod portocaliu de ploi, valabil pentru mai multe județe, printre care și județul Călărași.

Astfel, în perioada 2 septembrie, ora 12 – 3 septembrie, ora 10, În Oltenia, Transilvania, local în Maramureș, Muntenia și Dobrogea vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40…60 l/mp și izolat în Oltenia peste 70…80 l/mp. În sud-est, aversele vor fi asociate și cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*