La nivelul județului Călărași, 18 clase au activitatea școlară suspendată în urma cazurilor de COVID-19

Sală de clasă

Prefectura Călărași informează că, la această dată, la nivelul județului, 18 clase au activitatea școlară suspendată după confirmarea a mai mult de trei cazuri de COVID-19.

Potrivit reprezentanților instituției, cele mai multe clase cu activitate suspendată sunt din cadrul școlilor de pe raza municipiului Călărași.

„Sunt clase cu activitate online și în școlile din Oltenița, Lehliu Gară, Frumușani, Vlad Țepeș. La nivelul județului Călărași sunt 165 de preșcolari și elevi infectați cu SARS-CoV-2. De asemenea, 56 de cadre didactice și nedidactice au fost testate pozitiv”, au transmis sursele citate.

De asemenea, în prezent, la nivelul județului Călărași sunt opt unități de învățământ, șapte grădinițe și o școală, care au rata vaccinării personalului zero:

  1. Grădinița cu Program Normal NR.3 Borcea;
  2. Grădinița cu Program Normal NR.2 Ciocănești;
  3. Grădinița cu Program Normal NR.2 Bogdana;
  4. Grădinița cu Program Normal NR.3 Fundeni;
  5. Grădinița cu Program Normal NR.2 Arțari;
  6. Școala Primară NR.1 Plevna;
  7. Grădinița cu Program Normal NR.1 Plevna;
  8. Grădinița cu Program Normal NR.3 Tonea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*