Lucrările de amenajare a celor două locuri de joacă pentru copii din Parcul Big din Călărași s-au finalizat

Lucrările de amenajare a celor două locuri de joacă pentru copii din Parcul Big, finanțate integral de la bugetul local, s-au finalizat, anunță primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Astfel, potrivit edilului, echipamentele montate beneficiază de garanție, suport tehnic și service gratuit pe o perioadă de doi ani, iar garanția lucrărilor este de trei ani.

„Este al doilea obiectiv realizat, din această categorie, după cel din Parcul Central. În curând se vor finaliza și lucrările la locul de joacă, amplasat în Parcul Florilor. Proiectul de modernizare a locurilor de joacă pentru copii va continua și anul viitor. Avem nevoie nu doar de străzi mai bune ci și de spații de joacă civilizate pentru copiii și nepoții noștri”, a precizat Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*