Marian Ichim pleacă de la conducerea Secției de Drumuri Naționale Călărași la DRDP Constanța

Direcția de Drumuri și Poduri Constanța are un nou director general. FOTO Facebook DRDP

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța anunță că noul director general regional al Direcției de Drumuri și Poduri Constanța este ec. Marian Ichim, în baza împuternicirii nr.1494/21.12.2020 a CNAIR SA.

Anterior numirii sale în această funcție, Marian Ichim a activat tot în cadrul DRDP Constanța, în calitate de șef al Secției de Drumuri Naționale Călărași, începând cu anul 2013.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*