Măsuri de ordine și siguranță publică, asigurate de jandarmii călărășeni la mai multe competiții sportive

Competițiile sportive din acest weekend, în siguranță sub supravegherea jandarmilor. FOTO IJJ Călărași

Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de siguranță la nivelul județului Călărași, sâmbătă, 20 noiembrie la mai multe evenimente sportive.

Astfel, jandarmii călărășeni vor fi prezenți la:

  • meciul de fotbal dintre echipele A.F.C Dunărea Călărași și A.C.S. Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, din cadrul Ligii a II-a, etapa a XIV-a;
  • meciul de fotbal dintre echipele A.S F.C Agricola Borcea și A.C.S. Recolta Gheorghe Doja, din cadrul Ligii a III-a, etapa a XIII-a;
  • meciul de fotbal dintre echipele C.S.M. Oltenița și A.C.S. Înainte Modelu, din cadrul Ligii a III-a, etapa a XIII-a.

Deși meciurile de fotbal se vor desfășura fără prezența spectatorilor în tribune, jandarmii vor fi prezenți în zonele imediate și apropiate locurilor de desfășurare a competițiilor sportive pentru a preveni și combate faptele care pot duce la tulburarea ordinii publice.

Jandarmeria Călărași recomandă cetățenilor să manifeste înțelegere față de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte regulile de igienă individuală pentru prevenirea contaminării și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*