Măsuri de ordine și siguranță publică luate de jandarmii călărășeni pentru sfârșitul acestei săptămâni

Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmi la evenimentele organizate în weekend în Oltenița. FOTO cu rol ilustrativ

La sfârșitul acestei săptămâni, Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de siguranță la nivelul județului Călărași.

Astfel, potrivit IJJ Călărași, militarii vor fi prezenți la următoarele evenimente sportive:

  • concursul național de sărituri peste obstacole și dresaj „Cupa Calului de Sport Românesc”, organizat de Federația Ecvestră Română la herghelia Jegălia;
  • competiția dedicată copiilor „Prima Bicicletă”, organizată de Călărași Cycling Team și Club Sportiv Yzo Gym;
  • meciul de fotbal dintre echipele ACSM Oltenița – ACS Înainte Modelu, din cadrul Ligii a III-a, etapa a X-a, play-out, programat în ziua de sâmbătă, 28 mai, pe stadionul din municipiul Oltenița.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor sportive, Jandarmeria Călărași adresează cetățenilor următoarele recomandări:

  • să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor și organizatorilor și să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forțelor de ordine;
  • părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*