Ministrul Agriculturii, vizită în Călărași. El va avea o întâlnire cu fermierii din județ

Florin Barbu. FOTO Ministerul Agriculturii

Ministrul Agriculturii, Florin Ionuț Barbu, va avea o întâlnire cu fermierii din județ.

Florin Ionuț Barbu,ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, va efectua marți, 14.11.2023, o vizită în județul Călărași.

Programul său este următorul:

  • Vizită la stația de repompare SRP1 Vlad Țepeș, prevăzută spre reabilitare în cadrul Amenajării Gălățui Călărași, lucrare pentru care urmează a se face recepția la terminarea lucrărilor pana la finalul anului;
  • Vizită la ferma zootehnică Ilia Agro Floroaica;
  • Vizită la ferma avicolă Agro Cristi SRL;
  • Întâlnire, la Consiliul Județean, cu fermierii din județul Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*