Misiuni ale polițiștilor călărășeni pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2

Polițiștii călărășeni au continuat misiunile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat în ultimele 24 de ore acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Astfel, potrivit IPJ Călărași, în urma activităților desfășurate, la nivelul județului, echipele mixte au verificat 82 de societăți comerciale, doi operatori de transport persoane și 573 de obiective de interes. Totodată, au fost aplicate 153 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au controlat 760 de mijloace de transport, 162 fiind mijloace de transport în comun și 885 de persoane, dintre care 333 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 552 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*