Misiunile pompierilor călărășeni în perioada mini-vacanței de Paște

Pompierii militari de la ISU Călărași, în alertă. FOTO Adrian Boioglu
Pompierii militari de la ISU Călărași, în alertă. FOTO Adrian Boioglu

Pompierii militari călărășeni au fost la datorie ca de obicei pe timpul celor patru zile prilejuite de Sărbătorirea Paștelui și nu s-au înregistrat evenimente deosebite.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență„ Barbu Știrbei” al județului Călărași, în cele patru zile de sărbătoare, în perioada 22 – 25 aprilie, pompierii militari călărășeni au fost solicitați să intervină la aprovimativ120 de situații de urgență produse pe raza județului Călărași.

Astfel, subunitățile ISU Călărași au intervenit la 98 de intervenții de tip SMURD, șapte incendii de vegetație uscată și incendiu de resturi menajere, două incendii de locuințe, un incendiu de anexe gospodărești, un incendiu de autoturism și 10 alte tipuri de intervenții.

S-au asigurat toate măsurile necesare pentru preîntâmpinarea producerii unor situații de urgență la majoritatea lăcașurilor de cult de pe raza județului Călărași în toate aceste zile de sărbătoare și nu s-au înregistrat evenimente nedorite în noaptea de Înviere sau în celelalte zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*