Muzeul Dunării de Jos Călărași organizează, cu ocazia Zilei Copilului, Atelierul Bucuriei

Muzeul Dunării de Jos, Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Muzeul Dunării de Jos, Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Muzeul Dunării de Jos Călărași, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, invită toți copiii, cu mic, cu mare, să participe, în perioada 27 – 28 mai, la  Atelierul bucuriei, care se va desfășura la Secția de Arheologie, între orele 08.00 – 12.00.

La atelierul dedicat Zilei internaționale a copilului, participanții pot confecționa și decora coifuri de sărbătoare, pot desena și colora, într-un cuvânt se pot bucura la muzeu.

  • Programările se fac la nr. telefon 0746051267.
  • Grupurile vor cuprinde maxim 25 de persoane.
  • Prețul de  participare este de 2 lei/persoană.

Datorită contextului epidemiologic actual, activitățile se vor desfășura respectând condițiile impuse de pandemia de Covid-19. Toți participanții vor păstra o distanță  de cel puțin 1m față de celelalte persoane și vor purta masca de protecție în interior. Muzeul va pune la dispoziția participanților doar materiale dezinfectante. În același timp nu vor putea participa la activități, persoanele care prezintă febră, tuse sau rinoree.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*