O firmă de apartament din București se ocupă de curățenie la Tribunalul Călărași. Serviciile costă peste 31.000 lei

Palatul de Justiție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Palatul de Justiție din Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Tribunalul Călărași a ales, între Crăciun și Revelion, firma care se va ocupa de curățenia birourilor instituției.

Astfel, prin achiziția directă din 28 decembrie 2023, conducerea instanței călărășene a ales firma K1 TOT SRL. Compania are sediul într-un apartament situat la etajul 9 al unui bloc din Sectorul 2.

Paradoxal, aceasta avea, la finalul lui 2022, 140 angajați și o cifra de afaceri de peste 10,5 milioane lei. Compania înregistra datorii de aproape 9 milioane lei.

Valorea achiziției directe este de 31.370 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*