O nouă promoție de polițiști, la IPJ Călărași

O nouă promoție de polițiști, la IPJ Călărași

În ultima zi a lunii octombrie, 23 de agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, și-au început activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Noua promoție de polițiști a fost repartizată structurilor de ordine publică și rutieră.

Absolvenții vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență până la îndeplinirea perioadei de tutelă și se vor implica în rezolvarea problemelor comunității.

Conducerea inspectoratului le-a urat noilor polițiști succes în activitatea profesională, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-și putea îndeplini în mod corespunzător noile atribuții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*