Peste 100 de copii cu deficiență mintală din județul Călărași au școala lor

Peste 100 de copii cu deficiență mintală din județul Călărași au școala lor. FOTO CJ Călărași

O școală specială, pentru copiii cu deficiență mintală din județul Călărași, a fost amenajată și funcționează în clădirea fostului liceu Nicolae Bălcescu din Călărași. Instituția se află în subordinea Consiliului Județean Călărași și este dotată corespunzător cerințelor educative în vigoare.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Călărași, se lucrează continuu la amenajarea modernă a sălilor de clasă, a celor trei grupe de grădiniță pentru preșcolari, dar și a locurilor de recreere.

Cursurile vor fi urmate de 111 copii cu deficiență mintală din județul Călărași, iar corpul pedagogic este format din profesori psihopedagogi, profesori de educație specială, profesori învățători și educatori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*