Peste 100 de polițiști călărășeni au acționat zilnic în perioada 1 – 6 mai

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost la datorie, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pe toată perioada minivacanței, astfel încât întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de aceste zile.

Potrivit IPJ Călărași, în perioada 01 – 06 mai, pentru siguranța cetățenilor, zilnic, peste 100 de polițiști au acționat în județul Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Polițiștii au intervenit la 366 de solicitări venite din partea cetățenilor prin intermediul serviciului 112 și au efectuat 79 de acțiuni.

În urma activităților, au fost constatate 111 infracțiuni, 12 persoane au fost surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 10 măsuri preventive.

De asemenea, polițiștii au aplicat 932 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 320.000 de lei.

Totodată, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 13 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 44 de permise de conducere și retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*