Poliția din Călărași a efectuat percheziții într-un caz de furturi din societăți comerciale: cinci persoane au fost reținute

FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii călărășeni au desfășurat joi, 08 iunie, un număr de 11 percheziții domiciliare în județele Ialomița, Ilfov și municipiul București. Acțiunea a vizat locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, aceste furturi au avut loc în noaptea de 13/14 martie, într-o societate comercială din municipiul Călărași, unde au fost sustrase mai multe baxuri de țigări, de diverse mărci. Prejudiciul cauzat în urma acestor furturi a fost estimat la suma de 776.070 de lei.

Pe parcursul perchezițiilor, au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere, iar persoanele suspectate au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru audieri și investigații suplimentare. Ca rezultat al probatoriului adunat în urma investigațiilor, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 39 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore. Acestea urmează să fie prezentate în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*