Polițiștii au continuat controalele în zonele aglomerate din Călărași și au dat amenzi de 9.500 de lei

Măsuri sporite de siguranță adoptate în municipiul Călărași după ce localitate a intrat în Scenariul Galben

Polițiști au continuat controalele în zonele aglomerate pentru verificarea măsurilor de prevenire și limitare a îmbolnăvirilor cu Covid-19 și au dat amenzi de 9.500 de lei.

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul județului Călărași, la data de 17 decembrie, au fost desfășurate în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și terase, acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări.

La activitățile desfășurate au participat polițiști, jandarmi, polițiști locali, pompieri, precum și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

În urma activităților desfășurate, la nivelul județului Călărași, echipele mixte au efectuat controale la 76 de societăți comerciale.

Totodată, au fost aplicate  8 sancțiuni contravenționale la legea 55/2020, în valoare de 9.500 de lei.

De asemenea, polițiștii au verificat în vederea respectării măsurii de siguranță 375 de mijloace de transport persoane, și 1.578 de persoane, dintre care 703 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 875 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*