Polițiștii călărășeni au dat amenzi de aproape 11.000 de lei în ultimele 24 de ore

Polițiștii au controlat respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. FOTO IPJ Călărași
Polițiștii au controlat respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. FOTO arhiva IPJ Călărași

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, la nivelul județului Călărași, au fost intensificate acțiunile desfășurate în zonele de interes, respectiv în zonele unde se formează aglomerări de persoane, centre comerciale, piețe și mijloace de transport în comun.

Scopul acțiunilor desfășurate este de a verifica modul in care se respectă măsurile de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor.

În urma activităților desfășurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului, echipele mixte de control au efectuat verificări la 158 de societăți comerciale.

Totodată, au fost aplicate 159 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, în valoare de 10.750 de lei.

De asemenea, polițiștii au verificat, în vederea respectării măsurilor de siguranță, 618 mijloace de transport, 158 dintre acestea fiind mijloace destinate transportului public în comun și 1.073 de persoane, dintre care 153 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 920 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*