Polițiștii călărășeni au organizat 137 de acțiuni în ultima săptămână și au dat aproape 900 de amenzi

Polițiștii din Călărași au organizat 137 de acțiuni în ultima săptămână, au avut 421 de intervenții la evenimente și au aplicat aproape 900 de sancțiuni contravenționale.

În săptămâna 27 septembrie – 03 octombrie, peste 900 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 137 de acțiuni și s-a intervenit la 421 de evenimente sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 76 de infracțiuni, 15 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 892 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 300.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 17 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 48 de permise de conducere și retrase 23 de certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*