Polițiștii călărășeni continuă acțiunile de verificare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19

Marți, 11 mai, au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Călărași, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2.

Polițiști, jandarmi și pompieri, împreună cu polițiști locali au verificat 119 societăți comerciale, 2 operatori de transport persoane și 381 de obiective de interes.

Totodată, au fost aplicate 89 de sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020, în valoare de 9.500 de lei.

De asemenea, polițiștii au verificat în vederea respectării măsurii de siguranță 601 mijloace de transport, 148 fiind mijloace de transport în comun și 624 de persoane, dintre care 105 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 519 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*