Polițiștii călărășeni cumpără gel de mâini pentru piele sensibilă în valoare de peste 24.000 lei. Banii sunt suficienți pentru o jumătate de tonă de gel

Control al polițiștilor călărășeni pentru prevenirea răspândirii COVID-19. FOTO IPJ Călărași

Inspectoratul de Poliție al Județului Călărași a cumpărat o jumătate de tonă de gel dezinfectant pentru piele sensibilă. Achiziția a fost una directă, fără licitație, iar furnizorul ales este Prohealth Med SRL din Slobozia, Ialomița.

Achiziția directă ajunge la 24.220 lei, iar substanța aleasă de polițiști a fost “Phago Gel” la bidoane de 5 litri. Un astfel de bidon costă 242 lei, așa că toată cantitatea ajunge la jumătate de tonă.

Reamintim că polițiștii călărășeni fac zilnic controale pentru verificarea zonelor aglomerate din județ și aplică amenzi pentru neluarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*