Polițiștii călărășeni, pregătiți pentru weekendul ce urmează

Polițiștii călărășeni, pregătiți pentru weekendul ce urmează. FOTO IPJ Călărași

Peste 100 de polițiști din cadrul Inspectoratului Județean Călărași vor fi zilnic în teren, în perioada 17 – 19 iunie, la datorie pe raza întregului județ, unde vor acționa pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru descurajarea și combaterea activităților care pot pune în pericol viața cetățenilor.

Astfel, vor fi organizate acțiuni în sistem integrat, alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii vor folosi autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor și cinemometrele portabile model TruCAM.

Pe lângă acestea, vor utiliza și aparatele etilotest și drugtest pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Totodată, polițiștii vor fi prezenți și la cea de-a II-a ediție a Festivalului Young Veterans Fest, desfășurat în Parcul Dumbrava, din municipiul Călărași, pentru a preveni orice fel de evenimente nedorite.

„Siguranța și protejarea cetățenilor reprezintă o prioritate pentru noi, așadar, vă recomandăm să respectați legile și regulile de conviețuire socială și să sesizați orice încălcare a legislației la numărul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat polițist”, au transmis reprezentanții IPJ Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*