Polițiștii de frontieră călărășeni vor fi la datorie în minivacanța de 1 Mai

Având în vedere că luni se va sărbători ziua de 1 Mai, din experiența anilor anteriori, în acest sfârșit de săptămână prelungit, polițiștii de frontieră călărășeni estimează o creștere a traficului de persoane și mijloace de transport în punctele de trecere a frontierei. În acest sens, la nivelul Poliției de Frontieră Călărași se vor dispune toate măsurile necesare pentru reducerea timpilor de așteptare și asigurarea unui control operativ.

În prezent, în Punctul de Trecere a Frontierei Călărași, traficul autovehiculelor și persoanelor se desfășoară în condiții normale, fără a se înregistra timpi mari de așteptare.

De asemenea, au fost dispuse măsuri pentru suplimentarea numărului polițiștilor de frontieră, iar dacă situația o impune, vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de ieșire din țară sau de intrare, după caz, până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului de trecere.

Tot în această perioadă se va menține permanent legătura cu autoritățile de frontieră din statul vecin, în vederea dispunerii unor măsuri comune.

Polițiștii de frontieră călărășeni le recomandă participanților la traficul transfrontalier să utilizeze toate punctele de frontieră aflate la granița cu Bulgaria și să verifice situația traficului prin aplicația Trafic on-line disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră Române.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*