Polițiștii din Călărași au continuat acțiunile pentru combaterea infectării cu noul coronavirus. Ei au dat în ultimele 24 de ore 127 de amenzi în valoare de 8.500 de lei

Polițiștii continuă acțiunile de control. FOTO IPJ Călărași

Polițiștii din Călărași au continuat acțiunile pentru combaterea infectării cu noul coronavirus, iar în ultimele 24 de ore au dat 127 de amenzi în valoare de 8.500 de lei.

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, la nivelul județului Călărași, au fost desfășurate în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și terase, acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări.

La activitățile desfășurate au participat polițiști, jandarmi, polițiști locali, pompieri, precum și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

În urma activităților desfășurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Călărași, echipele mixte au efectuat controale la 125 de societăți comerciale.

Totodată, au fost aplicate 127 de sancțiuni contravenționale la legea 55/2020, în valoare de 8.500 de lei.

De asemenea, polițiștii au verificat în vederea respectării măsurii de siguranță 362 de mijloace de transport, 164 fiind mijloace de transport în comun și 1.195 persoane, dintre care 302 cu privire la respectarea măsurilor de izolare și 893 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*