Polițiștii din Lehliu Gară au depistat un tânăr de 23 de ani care conducea un tractor neînmatriculat și avea permis necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul    

Polițiștii din Lehliu Gară au depistat un tânăr de 23 de ani care conducea un tractor neînmatriculat și avea permis necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Potrivit IPJ Călărași, la data de 13 septembrie, în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu-Gară au oprit pentru control, un ansamblu, format din tractor agricol cu remorcă, condus de un tânăr, de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că nici vehiculul sau remorca nu erau înmatriculate sau înregistrate, iar permisul de conducere era necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvâșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau sub categoriei din care face parte vehiculul, conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat și tractarea unei remorci neînamtriculate sau neînregistrate.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*