Prefectul de Călărași a participat, în sistem de videoconferință, la o ședință pentru organizarea alegerilor

Prefectul de Călărași, prezent la o ședință pe tema alegerilor. FOTO Prefectura Călărași

Prefectul județului Călărași, Valentin Dumitru Deculescu, a participat, în sistem de videoconferință, astăzi, 22 aprilie 2024, la ședința de lucru a Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European și pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024.

Alături de prefectul județului Călărași au fost prezenți membrii Comisiei tehnice județene care coordonează organizarea alegerilor din data de 9 iunie 2024.

Viceprim-ministru, Ministrul Afacerilor Interne, Marian-Cătălin Predoiu, a afirmat că își dorește din partea prefecților echitate politică și responsabilitate.

De asemenea, Aneta Matei, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, le-a transmis tuturor celor prezenți că își dorește o utilizare eficientă a resurselor umane implicate în organizarea alegerilor și încadrarea în bugetul alocat.

Prefectul județului Călărași, Valentin Dumitru Deculescu, a afirmat că, până în acest moment, la nivelul județului Călărași, nu au fost întâmpinate probleme, toate activitățile respectă termenele stabilite în calendarul electoral. Acesta le-a reamintit membrilor Comisiei tehnice județene, la finalul întâlnirii, că își dorește o colaborare strânsă pentru ca întreg procesul electoral să se desfășoare corect, transparent și fără incidente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*