Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, a avut o întâlnire de lucru cu primarii din județ

Vasile Iliuță, întâlnire cu primarii din județ. FOTO CJ Călărași

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a avut o întâlnire de lucru cu primarii din județ.

Întâlnirea de lucru cu primarii din județ convocată de președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, a avut ca principal obiectiv etapa de consultare a edililor în vederea repartizării pe unităţi administrativ-teritoriale a cotelor defalcate din impozitul pe venit și a sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale în anul 2024.

De asemenea, a fost luată în discuție și situația drumurilor comunale.

“Reabilitarea și repararea drumurilor comunale și județene este o prioritate pentru conducerea județului astfel încât cetățenii să beneficieze de drumuri bine întreținute și care să ofere condiții de circulație în siguranță!

Conducerea județului împreună cu Direcția de Dezvoltare Regională și Relații Externe au discutat și alte aspecte legate de problemele UAT-urilor, probleme care așteaptă rezolvare, atât pe finanțarea din partea CNI, cât și pe PNRR sau PNI Anghel Saligny dar și nevoile de dezvoltare și funcționare a localităților din județ.

Primarii au mai prezentat și problemele cu care se confruntă în derularea serviciului de salubritate și au formulat propuneri de îmbunătățire a acestuia” – Consiliul Județean Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*