Președintele CJ Călărași, vizită de lucru pe șantierul proiectului de extindere a rețelelor de alimentare cu apă în Fundulea

Vasile Iliuță. FOTO Facebook CJ Călărași

Președintele Consiliul Județean Călărași, Vasile Iliuță, a efectuat o vizită de lucru pe șantierul proiectului de extindere a rețelelor de alimentare cu apă în Fundulea.

“M-am deplasat în județ, într-o vizită de lucru, însoțit de directorul Ecoaqua, Eduard Grama și Dorel Dorobanțu, primarul orașului Fundulea, pentru a vedea șantierul unui segment din cadrul proiectului de extindere a rețelelor de alimentare cu apă în orașul Fundulea și comuna Ileana, implementat de POIM, prin intermediul Ecoaqua.

Aproximativ 7.500 de locuitori din aceste localități vor beneficia de o rețea modernă de apă și canalizare.

Sunt prezent și atent la fiecare investiție din județ, pentru a mă asigura că toate lucrările sunt executate corect și termenele sunt respectate”, a spus Vasile Iliuță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*