Primăria Călărași a continuat acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate

Acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public, continuă. FOTO Primăria Călărași

Primăria Călărași a continuat și miercuri, 7 iulie, acțiunea de ridicare a autoturismelor abandonate pe domeniul public al municipiului.

Astfel, în cursul zilei s-a acționat pe Prelungirea București, în parcarea din fața Colegiului Agricol „Sandu Aldea” și a Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” și pe strada Sloboziei (lângă Hotelul Călărași), fiind ridicate patru autoturisme.

Recuperarea vehiculelor ridicate se poate face în urma unei taxe de ridicare, transport și depozitare (vezi tarifele mai jos) ce va fi achitată la locația situată pe strada Varianta Nord nr. 6, în incinta Astalrom.

Taxa de ridicare pentru vehicule cu masa totală de până la 5 tone este de 200 lei iar pentru cele cu masa totală maximă autorizată de peste 5 tone fiind de 250 de lei. Taxa pentru transport în ambele situații menționate mai sus este de 100 de lei. Taxa de depozitare este 15 lei/zi în ambele situații precizate anterior.

Dacă în termen de 10 zile de la data anunțului, proprietarul sau deținătorul său legal nu se prezintă în vederea ridicării vehiculului, acesta trece de drept în proprietatea Primăriei municipiului Călărași, liber de orice sarcini, prin dispoziție a primarului, și urmează să fie valorificat prin vânzare, în condițiile legii, sau predat unei unități de colectare și valorificare a deșeurilor, în funcție de starea vehiculului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*