Primăria Călărași a demarat a doua procedură de concesionare a unor terenuri din Ansamblul Rezidențial Știrbei Vodă

Primăria Călărași. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Călărași. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Călărași a demarat a doua procedură privind concesionarea, prin licitație publică, a unor terenuri aparținând domeniului privat al municipiului, situate în Ansamblul Rezidențial Știrbei Vodă, în vederea edificării unei locuințe.

Potrivit reprezentanților instituției, licitația va avea loc în data de 18 mai, la sediul Primăriei Municipiului Călărași: Călărași, str. Bucureşti, nr. 140 A, județul Călărași, ora 10.00.

Condițiile de participare se regăsesc în documentația de atribuire care se poate ridica de la Serviciul Investiții și Infrastructură din cadrul Primăriei Călărași, pe baza unei solicitări scrise, contra cost. Prețul este de 50 de lei și se poate achita cu numerar la casieria instituției.

Data limită de depunere a ofertelor este de 17 mai 2021, ora 14.00.

Informații suplimentare: https://primariacalarasi.ro/images/Documente/DirectiilePrimariei/3.4%20Directia%20tehnica/Licitatii/ANUNT_LICITATIE_2_REZIDENTIAL.pdf

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*