Primăria Călărași a început lucrările pentru reabilitarea străzii Zefirului

Au început lucrările pentru reabilitarea străzii Zefirului. FOTO Primăria Călărași

Reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale reprezintă un obiectiv prioritar pentru Primăria Călărași și, în acest sens, au demarat deja lucrările de reparație a carosabilului pe strada Zefirului, tronsonul cuprins între străzile Panduri și Nufărului, pe o suprafață de 3.387 metri pătrați.

Potrivit Primăriei Călărași, în a doua jumătate a acestui an este preconizată să înceapă implementarea proiectului privind modernizarea străzii Prelungirea București și a străzii București, în valoare de peste nouă milioane de euro. Iar pentru asigurarea mobilității în condiții bune se are în vedere reabilitarea străzilor adiacente. În acest sens, pe strada Zefirului, tronsonul cuprins între străzile Panduri și Nufărului au demarat deja lucrările de reparație a carosabilului, iar în perioada următoare strada Luceafărului, tronsonul dintre strada Panduri și strada Belșugului, va fi reabilitată, urmând a se executa lucrări de întreținere a carosabilului, cele două obiective fiind finanțate din fonduri proprii.

„Am depus toate documentele în SICAP ca să demarăm implementarea proiectului de modernizare a străzii Bucureşti, de la combinat până în dreptul sediului societății Prefab, la limita cu comuna Modelu. Pentru că avem nevoie de fluidizarea traficului în acea zonă, am considerat necesar să reabilităm străzile laterale. Am terminat, în acest sens, procedura de licitație privind străzile Luceafărului şi Zefirului care înseamnă curățarea carosabilului între strada Panduri și strada Belșugului, respectiv reparații carosabil între Strada Panduri și strada Nufărului. Obiectivul nostru este să îmbunătățim mobilitatea rutieră și pietonală”, a declarat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, care a continuat: „Nu ne vom opri aici. În funcţie de banii pe care îi vom avem în buget, intenționăm să modernizăm și strada Dumbravei, zona cuprinsă între strada Panduri și Belșugului pentru a crea cât mai multă mobilitate”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*