Primăria Călărași face licitație pentru locurile de parcare de pe străzile Năvodari și Panduri

Parcări amenajate în Călărași. FOTO Paul Alexe

Primăria Călărași a anunțat că în data de 7 septembrie, la sediul Primăriei, este organizată procedura de licitație a locurilor de parcare de domiciliu.

Este vorba de parcarea cu 46 de locuri, situată în strada Năvodari, arondată blocurilor G7, G8, G9 – sc. 1B, 1C, 1D, la ora 09:30 și de parcarea cu 23 de locuri, situată pe strada Panduri, arondată blocurilor G3, G4 – sc. 2A, la ora 10:30.

“Solicitanții locurilor de parcare sau reprezentanții acestora sunt invitați să participe la procedura de licitație. Absența de la procedura de licitare va duce la pierderea dreptului solicitat” – Primăria Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*