Primăria Călărași organizează o paradă auto pe străzile din municipiu

Sediul Primăriei Călărași. FOTO CLnews.ro

Primăria Municipiului Călărași, în parteneriat cu Filiala Călărași Retromobil Club Romania, organizează vineri, 26 aprilie și respectiv, sâmbătă, 27 aprilie 2024, o paradă automobilistică pe străzile municipiului precum și o expoziție pe platoul din fata Prefecturii, dând posibilitatea locuitorilor municipiului Călărași să admire automobile de fabricație 1928-1990, toate, atestate istoric.

Vineri, 26 aprilie

  • 10.30 – 15.00: autovehiculele istorice se vor întâlni cu avioanele militare pe Aeroportul militar Borcea și vor forma o inedită expoziție Cars&Planes (acces pe bază de înscriere);
  • 15.00 – 16.00: către municipiul Călărași;
  • amplasarea automobilelor pe platoul din fața Prefecturii unde vor rămâne expuse până a doua zi, ora 14.00;

Sâmbătă, 27 aprilie

  • 09.30 – 10.30: întâlnirea participanților pe platoul din fața Prefecturii Călărași;
  • 10.30 – 13.30: expoziție automobile;
  • 13.30 – 14.00: premierea participanților;
  • 14.00 – 14.30: paradă pe străzile orașului, pe traseul: platou Prefectura + str. București + str. 13 Decembrie + B-dul Republicii + Școala Nicolae Titulescu + B-dul N. Titulescu Colegiul Sandu Aldea + str București + SIDERCA + str. Bucuresti + str. Eroilor (zona Volna) până la Chiciu;

Și-au anunțat participarea nu mai puțin de 50 de echipaje.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*