Primăria Călărași va efectua săptămâna viitoare tratamente pentru combaterea țânțarilor

Primăria Călărași va efectua tratamente pentru combaterea țânțarilor. FOTO: Pixabay

Primăria Municipiului Călărași anunță că în perioada 07 – 10 iunie vor avea loc tratamente avio și terestre pentru combaterea larvelor de țânțari și reducerea populației acestora.

Aceste acțiuni se vor desfășura pe domeniul public al orașului, având ca scop protejarea sănătății populației și reducerea disconfortului cauzat de prezența țânțarilor.

Tratamentele avio vor fi efectuate în intervalul orar 06.00 – 11.00, în timp ce cele terestre vor avea loc între orele 21.00 – 05.00, în funcție de condițiile atmosferice. Este posibil ca perioada de tratamente să fie prelungită, iar astfel de informații vor fi comunicate ulterior de către autorități.

Substanțele active care vor fi utilizate în aceste tratamente sunt Cipermetrin, Piperonil butoxid, Praletrin, Deltametrin, Esbiotrin și Bacillus Thuringiensis. Este important de menționat că toate tratamentele vor fi efectuate în conformitate cu prevederile legale de protecție a mediului și sănătății populației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*