Primarul Marius Dulce a anunțat plantarea a peste 200 de copaci și arbuști în mai multe zone din Călărași

Marius Dulce a anunțat plantarea mai multor copaci. FOTO Facebook Marius Dulce

Primarul Marius Dulce a anunțat că au fost plantați peste 200 de copaci și arbuști în mai multe zone din Călărași.

Astfel, în Parcul Jirlău au fost plantați 70, pe taluzul de pe strada Cornișei (zona Zoo) – 48, în zona RDS – 20, în zona Amfiteatru ANL – 32, în Parcul Central – 37

“Sunt copacii și arbuștii plantați săptămâna aceasta în municipiul Călărași de către angajații Serviciului Pavaje, Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Călărași.

Am promis curățenie și refacerea spațiilor verzi!

Specii ca: platan, arborele lui Iuda, castan, catalpa, mesteacăn, clocotiș, paltin, sofora, paulownia, hibernica vor înverzi orașul începând din această primăvară.

Și cum nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, copacii plantați în parcul Constructorului (2 Moldoveni) au fost rupți la nici câteva zile de la plantare” – a declarat Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*